Handige websites

Uit eigen ervaring deel ik hier enkele websites, doe er jouw voordeel mee, misschien zit het adres dat je zoekt er net tussen!


Mooie milieuvriendelijke yogamatten van Alfa Balans zijn nu te koop, ze zijn bovendien van prachtige kwaliteit: gemaakt van rubberen onderkant zodat het niet glijdt en een PU bovenkant die heel goed grip houdt zodat je niet wegglijdt. Kijk hier in de shop. Heb je interesse in de achtergrond van Yoga , Hindu feestdagen of betekenissen, spirituele lezingen, mantra's enzovoorts? Kijk dan op bijvoorbeeld de Youtube site van Parmant Nikten. De Satsang sessies van Sadhvi Bhagawati Saraswatiji hebben vaak erg mooie inzichten en leermomenten.


Heb je last van nek, rug, schouderklachten, hoofdpijn of een beperking in mobiliteit van armen en rug, dan zou het goed kunnen zijn dat er iets scheef zit hoog in de nek. Voor een structurele oplossing hiervan (max 2 behandelingen!) ga je naar Praktijk Lennert Schippers in Hardinxveld. Ik bleek een 40 jaar oude whiplash te hebben die nooit uit een foto is gekomen en die alle fysiotherapeuten, manueel therapeuten, mensendieck therapeut, chiropractor, osteopaat, massagespecialisten en neurologen gemist hadden. Nu ruim drie jaar later heb ik veel meer ruimte in mijn schouders gekregen, geen nek en schouderpijn meer en kan ik beter mijn oefeningen doen. Bovendien kreeg ik na een jaar weer meer gevoel in mijn been en hiel, dat was ik ruim 10 geleden kwijt geraakt door mijn rug hernia.


Ben je aan het revalideren, heb je hulp nodig bij afvallen, trainen of heb je last van mobiliteitsklachten: bekken scheefstand, fibromyalgie, schouderklachten, hernia, whiplash etc., dan moet je echt naar Fanny van Silvergate. Kijk op de website voor haar uitgebreide aanbod, kennis en kunde: https://silvergate.nu.


Ben je toe aan een ontspannen massage om de energie goed te laten stromen en weer te ontspannen en op te laden, dan kan ik je de behandeling van Marielle aanbevelen.


Klankschaal sessies zorgen voor een prachtige ontspanning. Yvonne Jiskoot verzorgt regelmatig in de studio een sessie. Op haar Facebookpagina vind je haar evenementen met data terug.