Alfa Balans
Yoga & Yoga Therapie

ALFA BALANS YOGA & YOGA THERAPIE

              ————COVID-19 Nieuws————

Zoals het er nu uitziet, kunnen we en mogen we vanaf 1 juni ook binnen weer samen yoga beoefenen, in afwachting van het protocol, kunnen we daar concrete plannen voor maken.

Totdat we weer naar binnen kunnen met de les, gaan we met mooi weer naar buiten voor een live les! 

Neem je eigen mat mee, kom niet als je verkouden bent, niest of hoest en geef je op voor de les , zodat ik weet hoeveel deelnemers is kan verwachten.

Daarnaast zijn er ook nog live online lessen via Zoom. Wil je meedoen live of later, stuur dan een bericht, dan stuur ik jou de link door voor de online les. Deze lessen zijn op basis van donatie; geef wat je het waard vindt en wat je kunt missen.

Hopelijk tot snel live via Zoom of op de mat en  succes! 

 

Sinds kort mag ik me Gravity Yoga teacher noemen: door het vergroten van de flexibiliteit  jouw mobiliteit verbeteren. Houding verbetering, beter in een houding kunnen komen, dus een mooie aanvulling voor iedereen die aan sport doet en daardoor korte spieren heeft ontwikkeld en voor yoga beoefenaars die beter in een asana willen komen. Zodra we weer in de studio mogen, komt deze les op het rooster. Nu geef ik een gemengde les van Vinyasa en Gravity Yoga (dus kracht en flexibiliteit) op woensdagochtend om 9 uur.

Alfa Balans Yoga & Yoga Therapie in Papendrecht verzorgt dagelijks klassikale Hatha / Vinyasa Yoga lessen. 

We leven in een snelle wereld waarbij we erg veel prikkels binnen krijgen op een dag. Om goed te kunnen presteren, moet je je goed voelen, hiervoor heb je rust in je hoofd en lichaam nodig. Yoga helpt om die balans te vinden. 

Het is belangrijk om te leren voelen. Wees je bewust van jouw lichaam en hoe het is met jouw gedachten.

 

Asana, Pranayama en meditatie zorgen voor een bewustwording wie je bent en hoe je gelukkig door het leven gaat.

YOGA

Stimuleren en ontspannen

Yoga is de subtiele techniek om de mind te kalmeren en de adem rustig te maken. Yoga betekent eenheid. Eenheid van lichaam, mind en geest. Tegenwoordig kennen we yoga vooral van de mooie oefeningen(asana) op de mat. De oefeningen zorgen ervoor dat we de energie in ons lichaam activeren, we worden sterker en flexibeler. 

Tijdens de poses letten we op onze adem; de adem vertelt hoe het met jou is, bovendien kun je door kalm en diep te ademen, kalmte brengen in het hoofd. Iedere les wordt afgesloten met een goede ontspanning, waardoor iedereen weer uitgerust en vol energie is. 

Het is simpelweg wetenschappelijk bewezen dat je van yoga gelukkig wordt.

Yoga doe je niet alleen op de mat, maar is een levensstijl.

Geef je nu op voor een yogales, geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen, jong en oud, lenig en nog niet lenig: 

Kom in Balans met Yoga!

 

E-mailen
Bellen
Map
Info