Alfa Balans
Yoga & Yoga Therapie

Handige websites

Uit eigen ervaring deel ik hier enkele websites, doe er jouw voordeel mee, misschien zit het adres dat je zoekt er net tussen!

Ben je op zoek naar een goede yogamat die niet glijdt als je warme handen of voeten krijgt, zorg dan dat de mat van natuurrubber of van kurk is. Betaalbare matten zijn bijvoorbeeld deze: een ribbelige mat, of een glad oppervlak.

Heb je interesse in de achtergrond van Yoga , Hindu feestdagen of betekenissen, spirituele lezingen, mantra's enzovoorts? Kijk dan op bijvoorbeeld de Youtube site van Parmant Nikten. De Satsang sessies van Sadhvi Bhagawati Saraswatiji hebben vaak erg mooie inzichten en leermomenten. 

Heb je last van nek, rug, schouderklachten, hoofdpijn of een beperking in mobiliteit van armen en rug, dan zou het goed kunnen zijn dat er iets scheef zit hoog in de nek. Voor een structurele oplossing hiervan (max 2 behandelingen!) ga je naar Praktijk Lennert Schippers in Hardinxveld. Ik bleek een 40 jaar oude whiplash te hebben die nooit uit een foto is gekomen en die alle fysiotherapeuten, manueel therapeuten, mensendieck therapeut, chiropractor, osteopaat,  massagespecialisten en neurologen gemist hadden. Nu ruim een jaar later heb ik veel meer ruimte in mijn schouders gekregen en kan ik beter mijn oefeningen doen. 

Ben je toe aan een ontspannen massage of wil je een chakra behandeling om de energie goed te laten stromen en weer te ontspannen en op te laden, dan kan ik je de chakra behandeling van Francis Vlot aanbevelen.

Klankschaal sessies zorgen voor een prachtige ontspanning. Yvonne Jiskoot verzorgt regelmatig in de studio een sessie. Op haar Facebookpagina vind je haar evenementen met data terug

E-mailen
Bellen