Alfa Balans
Yoga & Yoga Therapie

CLAIRE

Het mooie aan yoga les geven, is dat ik jou iets mee kan geven van het mooie dat yoga mij biedt. We zijn respectvol naar elkaar en de zaal is een veilige ruimte voor rust en ontspanning.

Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt tijdens de les. Soms geef ik een rustige les en soms is de les wat pittiger, ga nooit over jouw grenzen heen. Jij bent de enige die voelt wat jij voelt. 

Na vele jaren van cardio workouts in de sportschool heb ik ruim 12 jaar geleden voor het eerst kennisgemaakt met yoga poses en de ontspanning aan het einde van de les. Dit voelde zo goed! In mijn werk als commercieel verantwoordelijke in de IT branche werd ik tot 2 keer toe geveld door een hernia, na het tweede herstel ben ik meer yoga lessen gaan volgen: van Yin Yoga tot en met Power Yoga.

Dit heeft mij erg geholpen om te voelen wat ik in mijn lichaam voel en heeft me bewust gemaakt van de manier waarop ik met stress omging.

Tijdens mijn verblijf als expat in Singapore heb ik de Yoga Teacher Training van Shades of Yoga in Ubud, Bali afgerond. Terug in Singapore ben ik meteen les gaan geven en heb gelijktijdig de vervolgopleiding voor Yoga Therapie gevolgd bij Vyasa in Singapore .
Yoga inzetten als therapie; dus om een aandoening te helpen genezen. 
Rust in je hoofd en een sterk en flexibel lichaam maken je gezond en gelukkig. 

In oktober 2019 ben ik bij sVyasa in Bangelore geweest. Dit is het moederbedrijf van Vyasa Singapore. Dit is een opleidingsinstituut voor yogadocenten en een universiteit: de eerste Yoga universiteit in India, waar veel onderzoek wordt gedaan naar de effecten van yoga op de mind. 

Kom in Balans met Yoga!


E-mailen
Bellen
Map
Info