Alfa Balans
Yoga & Yoga Therapie

ALFA BALANS YOGA & YOGA THERAPIE

————CORONA Nieuws————

Gesloten voor klassikale yoga lessen tot  6 april. Hoe het na die tijd gaat, volgt op basis van informatie van de overheid.

Nu je wellicht vaker thuis bent dan gebruikelijk, jouw (werk-)dag er anders uitziet en je misschien last hebt van klachten gerelateerd aan het coronavirus, volg dan mijn You Tube kanaal voor online lessen, korte lessen ter inspiratie. Er staan ook ademoefeningen op die goed zijn voor het immuunsysteem en om rust te vinden zodat angst niet gaat regeren.  Ik wens jullie een goede gezondheid en rust toe.

Hopelijk tot snel en  succes!  

Sinds kort mag ik me Gravity Yoga teacher noemen: door het vergroten van de flexibiliteit  jouw mobiliteit verbeteren. Houding verbetering, beter in een houding kunnen komen, dus een mooie aanvulling voor iedereen die aan sport doet en daardoor korte spieren heeft ontwikkeld en voor yoga beoefenaars die beter in een asana willen komen. Woensdag vanaf 1 april as. van 20.45-21.45 uur, schrijf je in!

Alfa Balans Yoga & Yoga Therapie in Papendrecht verzorgt dagelijks klassikale Hatha / Vinyasa Yoga lessen. 

We leven in een snelle wereld waarbij we erg veel prikkels binnen krijgen op een dag. Om goed te kunnen presteren, moet je je goed voelen, hiervoor heb je rust in je hoofd en lichaam nodig. Yoga helpt om die balans te vinden. 

Het is belangrijk om te leren voelen. Wees je bewust van jouw lichaam en hoe het is met jouw gedachten.

 

Asana, Pranayama en meditatie zorgen voor een bewustwording wie je bent en hoe je gelukkig door het leven gaat.YOGA

Stimuleren en ontspannen

Yoga is de subtiele techniek om de mind te kalmeren en de adem rustig te maken. Yoga betekent eenheid. Eenheid van lichaam, mind en geest. Tegenwoordig kennen we yoga vooral van de mooie oefeningen(asana) op de mat. De oefeningen zorgen ervoor dat we de energie in ons lichaam activeren, we worden sterker en flexibeler. 

Tijdens de poses letten we op onze adem; de adem vertelt hoe het met jou is, bovendien kun je door kalm en diep te ademen, kalmte brengen in het hoofd. Iedere les wordt afgesloten met een goede ontspanning, waardoor iedereen weer uitgerust en vol energie is. 

Het is simpelweg wetenschappelijk bewezen dat je van yoga gelukkig wordt.

Yoga doe je niet alleen op de mat, maar is een levensstijl.

Geef je nu op voor een yogales, geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen, jong en oud, lenig en nog niet lenig: 

Kom in Balans met Yoga!

 

E-mailen
Bellen
Map
Info